måndag 12 december 2016

Insamling till sunderbysjukhuse

Hej!

passar på att skriva första inlägget nu när första plaggen till insamlingen har kommit in, vi har planer på att lämna in både 14onde & 21 januari. Då vi har fixat julklappar från Luleå kommun med.

Men nu har dom första kläderna kommit ifrån Katarina Thulin, dom ska tvättad och läggas tillbaka i påsarna innan jag tar dom till sjukhuset.
Men vem är jag som håller i insamlingen?
Jag är Karin Flygare, kommer från Örnsköldsvik men är nu bosatt i Luleå sen 3-4 år tillbaka.
I mars fick jag & min man vårt första barn, Wilde. Han föddes drastiskt i v27+4 på Umeå sjukhus pga havandeskapsförgiftning, med sina nätta 638g & 32cm  tog han mig med storm. Efter 2 månader boende på två sjukhus & 1 månad med hemsjukvård så blev jag driven inom prematur, då jag inte fått vetskap eller kunskap om prematur vare sig i min graviditet eller tidigare i livet så nu informerar jag folk om att det är vanligt att det blir en tidig födsel men att det inte alltid menas negativt.
Och för mig var det en självklarhet när neomottagningen på Sunderbysjukhus frågade mig om jag vill komma dit och prata om hur våran resa varit, hjälpa till med kläder (med hjälp från alla er!!) och om jag kunde försöka fixa ihop julklappar till dom som ligger inlagda på julafton.
När jag inte är mammaledig eller "bara" prematurförälder så är jag lastbilschaufför, ett jobb jag längtar tillbaka till och som jag brinner för lika mycket som prematurfrågan.

Vi hörs i nästa inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar